„Magie cu susul în jos”, de Sarah Mlynowski, Lauren Myracle și Emily Jenkins

Corint Junior ți-a pregătit o super surpriză! Ai 25% reducere pentru precomanda cărții pentru copii Magie cu susul în jos. Livrare din 10 august.

O găsești la precomandă pe:

  • www.libris.ro, click AICI
  • www.corintjunior.ro, click AICI  
  • www.edituracorint.ro, click AICI

Povestea a inspirat filmul Upside-Down Magic, care va avea lansarea oficială pe 14 august, pe Disney Channel și este recomandată copiilor de peste 8 ani, fascinați de magie și de personaje fantastice.

Vezi trailer oficial: https://www.youtube.com/watch?v=sQ3PiZTEOBg

  • Film în premieră la Disney Channel
  • Bestseller New York Times
  • O serie perfectă pentru fanii Harry Potter și Magisterium!

Nu e deloc ușor când magia ți-o ia razna! Pregătește-te pentru o nouă luptă cu forțele întunericului într-o școală de magie cu susul în jos!

Într-o lume în care toți au puteri magice bine definite, câțiva copii ies din rând, pentru că magia lor este altfel.

Nory este un Metamorf, dar nu reușește să intre la școala de magie de elită unde tatăl ei era director și unde învățau fratele și sora ei. În fața comisiei de admitere, în loc să se transforme într-un pisoi drăguț, devine un șarpsoi și-și mușcă puternic tatăl.

Așa ajunge la o altă școală, mai specială, în clasa de Magie cu Susul în Jos. Aici începe adevărata aventură, alături de alți șapte copii ale căror vrăji ies complet greșite. Elliott face lucrurile să înghețe, Sebastian vede undele sonore, Marigold micșorează lucruri,  Andres zboară, dar nu mai poate reveni pe pământ, Pepper bagă groaza în Metamorfii transformați în animale, Willa provoacă ploaie în spații închise, iar Bax se transformă în piatră.

Toți încearcă să-și controleze magia cu susul în jos, dar când atacă forțele întunericului tocmai aceste puteri pe dos salvează situația.

Nory învață treptat să-și accepte diferența, își face noi prieteni foarte buni și înțelege că nu e nimic în neregulă să fii altfel decât majoritatea.

Fanii Harry Potter și ai Școlii de magie Magisterium vor savura negreșit cărțile din seria Magie cu Susul în Jos – care stă și la baza filmului cu același nume difuzat de Disney Channel.

***

„Mlynowski, Myracle și Jenkins și-au unit experiența și talentul considerabil de scriitoare pentru a lansa o serie fabuloasă, care îi va încânta pe micii amatori de fantasy.“ — Booklist

„O poveste distractivă despre puteri magice care o iau razna într-un mod haios.“ —  Publishers Weekly

„Trei scriitoare de primă clasă își pun laolaltă îndemânarea de a scrie pentru a spune povestea unei fetițe cu puteri magice neadaptate și care încă învață să accepte că este diferită… Nory este un personaj foarte bine construit, care stârnește multă empatie.“ — Children’s Literature


SARAH MLYNOWSKI este autoarea multor cărţi pentru copii și adolescenţi, dar şi pentru adulţi. Între acestea, seria Whatever After (bestseller New York Times), seria Magic in Manhattan şi cartea Gimme a Call. Şi-ar dori să fie Scăpărător, ca să poată face să dispară dezastrul din camera ei.

www.sarahm.com

LAUREN MYRACLE a scris mai multe serii de cărţi dedicate cititorilor tineri, care au fost bestselleruri New York Times. Acestea includ The Winnie Years, Flower Power și Life of Tv. Şi-ar dori să fie un Pufos, ca să poată vorbi cu unicornii şi să-i poată hrăni cu fructe de pădure.

www.laurenmyracle.com

EMILY JENKINS a scris multe cărţi, care includ seriile Toys Trilogy şi Invisible Inkling. A publicat şi cărţi gra­fice, între care Lemonade in Winter, Toys Meet Snow şi The Fun Book of Scary Stuff. Şi-ar dori să fie un Înflăcărat, ca să devină bucătar-patiser.

www.emilyjenkins.com