Invitație la o dimineață specială

Silvia Colfescu și Anamaria Smigelschi vă invită la o dimineață altfel! O dimineață plină de arome culturale, de carte și pictură  –  pe scurt, Conferințele TNB 2019.

Duminică, 8 decembrie, la ora 11:00, în cadrul Sălii Atelier, va avea loc conferința Silvia Colfescu la povești cu Anamaria Smigelschi, sub forma unei revederi cu arta lui Ion Alin Gheorghiu și Vladimir Șetran. Este un minunat prilej de a pătrunde în universul cărții și picturii în egală măsură, acompaniați de oameni pentru care viața culturală este viața însăși.

Silvia Colfescu este director editorial al Editurii Vremea, iar Anamaria Smigelschi este de profesie grafician. A fost soția pictorului Ion Alin Gheorghiu a cărui amintire o păstrează vie în cartea „Trecători, trecători”, publicată în primăvara anului 2019.

Editura Vremea va fi prezentă la conferință cu un stand de carte, punând la dispoziția celor interesați titluri în acord cu tema conferinței. Evenimentul va fi „susținut” cu mici delicatese culinare și vin de Recaș.

Vă așteptăm!