ABONAMENTELE „CLUBUL CITITORILOR FIDELI VREMEA”

În contextul actualei pandemii, când nevoia de carte a adevăraților cititori s-a mărit și posibilitățile de achiziționare au scăzut, editura Vremea a luat hotărârea să ofere prietenilor săi posibilitatea de a face un abonament care să le asigure condiții privilegiate de procurare a cărților publicate în colecțiile ei. În această perioadă grea, când nu profitul, ci supraviețuirea devine principalul scop al unei entități din domeniul culturii, avantajul editurii va fi cel de a-și aduna în jur prietenii, într-un adevărat club Vremea, și de a asigura întoarcerea mai fluentă și mai rapidă a capitalului investit în cărți, factor vital în vremuri de criză.

Termenii în care cititorii se pot înscrie pe lista abonaților Vremea sunt următorii:

1. Abonații vor beneficia de 35% reducere din prețul de librărie al cărților disponibile pe site-ul Vremea www.edituravremea.ro . Pentru a beneficia de acest avantaj, abonații trebuie să se oblige să cumpere cel puțin o carte pe lună, indiferent de prețul ei.

2. Abonații vor beneficia de o reducere de 35% din prețul de librărie și în cazul pachetelor promoționale anunțate pe site, chiar dacă acestea au reduceri mai mici de preț pentru marele public. In cazul pachetelor cu reducere mai mare de 35% se va acorda reducerea cea mai favorabilă pentru cumpărător.

3. Abonamentele se fac pentru o perioadă de un an.

4. Înscrierea pe lista abonaților se face exclusiv printr-un e-mail trimis la adresa gabriela@edituravremea.ro, cu subiectul Abonament Vremea, și datele de contact ale abonatului: nume, număr telefon, adresă de livrare a cărților.

5. Primele înscrieri și comenzi se primesc din data de 10 decembrie 2020, spre a se putea asigura la timp doritorilor trimiterea cărților pentru cadouri de Crăciun și de Anul Nou; comenzile pentru decembrie se primesc numai până la data de 20 decembrie, întrucât Vremea va fi în concediu de Sărbători din 23 decembrie până după Anul Nou.

6. După documentarea pe site, abonații sunt rugați să trimită comanda exclusiv pe adresa de e-mail gabriela@edituravremea.ro , pentru a se delimita astfel comenzile abonaților de cele ale cumpărătorilor neabonați.

7. În cazul în care editura va dispune de exemplare cu autograful autorului, abonații le vor primi cu precădere, în limita numărului disponibil de exemplare, pe criteriul „primul venit, primul servit”.

8. Condițiile de expediere a cărților rămân cele stipulate pe site-ul www.edituravremea.ro.

9. Odată cu cărțile, abonații vor primi documentele fiscale legale.

10. Cărțile vor putea fi ridicate în zilele lucrătoare, între orele 9:30-16, și de la sediul editurii (se asigură factură și bon fiscal), evitându-se astfel plata trimiterii.

11. Dacă abonații optează pentru acest serviciu, vor fi anunțați pe e-mail în momentul noilor apariții.

12. Abonamentul și privilegiile conferite de acesta încetează în data de 30 a primei luni în care abonatul nu achiziționează nici o carte.

Sperăm că acest demers îi va determina pe cei care iubesc cărțile, cultura, viața de calitate, în parametrii eleganței și ai bunului-gust, să strângă rândurile, contribuind astfel la dăinuirea unor valori neprețuite, grav amenințate de asaltul actual al grosolăniei și al inculturii.